Koncept av den Svenska trädgården

Vad har snötäckta Sverige att göra med hortikultur? Fråga isbjörnen...

Sverige kanske inte verkar vara en  nation som håller på med trädgårdsarbete, många tror att Sverige är kallt, mörkt och har en väldigt lång vinter. Men den svenska sommaren är faktiskt väldigt levande. Sommaren och vintern är bakgrunden till den svenska kulturen och det svenska sättet att leva och tänka på. Därför vill vi presentera en svensk trädgård, med blommor och det svenska sättet att leva på.

Den svenska forskaren, Carl von Linné, har rankats som en av de mest inflytelserika personer genom historien över hela världen. I den svenska trädgården, kommer besökarna att få mycket kunskap och en fullständigt aha upplevelse.

Efter nästan ett år av inspiration av Linnés trädgård i Uppsala, designen och kreativiteten, har YES International Group skapat en komplex och unik design. “瑞” (uttalas som RUI) betyder harmoni och är den första delen av det kinesiska ordet för Sverige! Det passar bra, då vår trädgård ska gå i harmoni.

Det är fantastiskt! Det här är första gången i historien som en nations namn har kommit att bli i Kina, ett landskap och arkitektur. En revolutionär upptäckt som illustrerar hur interkulturell kommunikation kan komma att bli mellan olika kulturer.

 

Extra information